Варненец засне сателитите Starlink на Мъск в небето.Преминаването им предизвика поредната

...
Варненец засне сателитите Starlink на Мъск в небето.Преминаването им предизвика поредната
Коментари Харесай

Не са извънземните и няма да ни пръскат: Сателитите на Мъск се видяха в небето над Варна

Варненец засне сателитите Starlink на Мъск в небето.

Преминаването им провокира следващата вълна теории на конспирацията. 

Тази нощ над с. Село Звездица, Област Варна, се появи завладяваща и загадъчна панорама. Явлението е видяно и от очевидци във Варна. Вероятно става въпрос за минали спътници в редица. Известно е, че спътниците Starlink на Мъск могат да наподобяват тъкмо по този метод – като трен от светлина.

В взаимозависимост от ясното небе и траекторията на изстрелването, издигащата се ракета SpaceX със спътници Starlink може да сътвори голяма светеща бликам в небето. След това, откакто спътниците са пуснати, хората виждат странна линия от светлини като трен, който се движи в небето.

Изображения заливат обществените медии, до момента в който наблюдаващи се пробват да получат отговор, постоянно се чудят дали не сме нападнати от извънземни. Но отговорът е не, това е просто още едно пускане на Starlink.

Starlink е стратегия, която планува построяването на мрежа за високоскоростен галактически интернет, която да има покритие по целия свят. Мрежата се построява от едноименните спътници и се създава от компанията SpaceX, която е учредена от бизнесмена Илон Мъск.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР